Årets pocket topplista 2017

Här hittar du din nästa bok

Årets pocket topplista 2017

Redaktionen på Boktipset har satt ihop en lista av 2017s bästa pockets.

LEONA ? Alla medel tillåtna


Tärningen är kastad! En man spränger sig själv utanför Riksdagshuset i Stockholm, men överlever. Agerade han ensam eller är fler dåd att vänta?
Förlag: Wahlström & Widstrand

Epidemin


Våld, maktspel och gränslös hälsohets Det politiska stjärnskottet Johan Svärd har tagit regeringsmakten efter en historisk valseger. Hälsopartiets vallöfte: svenskarna ska bli smala igen.
Förlag: Albert Bonniers förlag

En syster i mitt hus


Ett gripande familjedrama om svek, sorg, hopp och förlåtelse. Med stor psykologisk skärpa skildrar Linda Olsson två systrar vars liv har formats av den barndom de delat, och ändå inte delat.
Förlag: Brombergs förlag

The Mauler : Alexander Gustafsson berättar för Leif Eriksson och Martin Svensson


Alexander Gustafsson är killen från Arboga som blivit superstjärna i världens snabbast växande publiksport, MMA. Han var bondgrabben som drog på sig flera fängelsedomar innan han upptäckte sporten som i ett slag förändrade hans liv.
Förlag: Norstedts

Smultron, bröllop och döden


Två entusiastiska studenter vid Västgöta universitet tar initiativet till en amatörteatergrupp och annonserar efter skådespelare för att sätta upp Romeo och Julia. I samma veva hittas Roy Pedersen, forskare vid universitet och en av Europas främsta experter på Shakespeare, brutalt dödad.
Förlag: Piratförlaget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *