Bookbeat

BookBeat – en uppstickare till bra pris

Ljud- och e-böcker är ett relativt nytt fenomen och det är därmed inte så konstigt att det ständigt kommer nya utmanare som vill tävla om bokmalarnas uppmärksamhet. BookBeat är en av dessa, en ny, modern variant, som lägger stor vikt vid trender, kundupplevelse och spänning.

Bokjätten Bonnier började sin egen satsning på ljudböcker år 2015 genom att lansera BookBeat, en ny ljudboksapp som skulle konkurrera med andra aktörer som Storytel och Nextory. Det blev ett lyckat projekt, då BookBeat i nuläget är i toppen när det gäller vilken app svenskarna väljer att samla sina favoritböcker i. Tack vare den nytänkande designen, det stora utbudet och ett mycket bra pris är BookBeat garanterat här för att stanna.

BookBeat Rabattkod 14 dagar utan kostnad med vår egna kampanjkod

Bookbeat 14 dagar gratis

Men låt oss backa lite – hur fungerar den här tjänsten då?

BookBeat är en streamingtjänst för ljudböcker, vilket innebär att du som föredrar att läsa dina böcker i telefonen eller surfplattan och ibland lyssna på dem rakt igenom, enkelt kan ladda ner BookBeats app och börja utforska deras stora utbud av böcker. De har ett stort sortiment med över tiotusentals titlar och det är lätt att sortera dem efter vilken genre du är intresserad av – här finns alternativ för alla!

När du skapar ditt konto får du lyssna helt kostnadsfritt i två veckor och efter det betalar du 149 kronor i månaden – för totalt obegränsad lyssning. Välj och vraka bland dina favoriter och lyssna hur många gånger du vill, var du vill och när du vill. Det finns ingen bindningstid och du kan enkelt avsluta ditt abonnemang – eller ta en paus – om du inte vill använda tjänsten under ett tag.

Om ni är fler än en då?

Det går bara lyssna på en enhet samtidigt, men BookBeat har en rätt finurlig funktion för dig som vill kunna dela ditt konto med kanske en familjemedlem, eller kanske bästa kompisen. För 49 extra kronor i månaden kan du lägga till en till profil på ditt konto, som den personen då får utforma på egen hand. Vill personen senare inte längre vara med, plockar ni enkelt bort den profilen och de extra kronorna.

Andra fördelar med tjänsten?

Det märks att BookBeat satsat mycket på marknadsföring, då deras reklam syns lite överallt nu för tiden. Det i sin tur har lett till att BookBeat ofta är det som de flesta kommer på när de ska söka efter en ny ljudbokstjänst, vilket gör att de ofta provar på tjänsten och fastnar sedan för den lättnavigerade appen och det stora, spännande utbudet. Att den dessutom är riktigt prisvärd skadar inte heller.

Bookbeat 14 dagar gratis

Har jag provat?

Nej, inte ännu, men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte kunna låta bli att testa även denna uppstickare på marknaden. Det är alltid intressant att se hur utbuden kan mäta sig med varandra, vilken app jag gillar bäst och om det faktiskt är någon skillnad i kvalitet när BookBeat är snäppet billigare än konkurrenterna. Återstår att se om det blir en ny favorit!

Vad kostar BookBeat?

BookBeat kostar 149kr i månaden om du är ensam användare. Vill du att fler användare ska kunna lyssna samtidigt kostar det lite mer beroende på hur många.

  • Två användare kostar 198kr
  • Tre användare kostar 247kr
  • Fyra användare kostar 296kr
  • Fem användare kostar 345kr