Läsordning: Morden i Midsomer

Rätt ordning på böckerna i serien Morden i Midsomer av Caroline Graham. Denna bokserie finns även som TV-serie.

  • Morden i Badgers Drift (Del 1)
  • En tragisk mans död (Del 2)
  • Döden i förklädnad (Del 3)
  • Skrivet i blod (Del 4)

Morden i Badgers Drift

Här köper du boken

Bokus Adlibris Bookbeat (Ljudbok)

Vacker, pittoresk och fridfull på ytan verkar Badgers Drift vara den fulländade engelska byn. Men under fasaden döljer sig mörka hemligheter. På en skogspromenad får miss Emily Simpson syn på något som får ödesdigra konsekvenser för hela byn. Kriminalkommissarie Barnaby kallas in för att utreda vad som tycks vara ett naturligt dödsfall, men inser snart att allt inte står rätt till.

En tragisk mans död

Här köper du boken

Bokus Adlibris Bookbeat (Ljudbok)

När Caustons amatörteatersällskap sätter upp Amadeus är nerverna på helspänn bland de medverkande. Inre stridigheter och hemliga affärer hotar föreställningen. På premiären befinner sig en motvillig kommissarie Barnaby i publiken. Det sista han förväntar sig är att bevittna ett mord på scenen.

Döden i förklädnad

Här köper du boken

Bokus Adlibris Bookbeat (Ljudbok)

När byborna får höra talas om dödsfallet i Compton Dandos stora hus är få förvånade. Med tanke på att det är ett tillhåll för en grupp New Age-excentriker ansåg man att det bara var en tidsfråga innan något liv skulle skördas. Myndigheterna kallar det en olycka. Men bara några veckor senare sker ytterligare ett dödsfall, och den här gången råder ingen tvekan – det är ett mord.

Skrivet i blod

Här köper du boken

Bokus Adlibris Bookbeat (Ljudbok)

Amatörerna i Midsomer Worthys skrivarklubb inser att det är väl ambitiöst att bjuda in den firade författaren Max Jennings till en av deras sammankomster. Men han tackar ja och innan kvällen är till ända är klubbens sekreterare, Gerald Hadleigh, död. Kriminalkommissarie Barnabys utredning visar att Geralds liv är ett lika stort mysterium för medlemmarna i klubben som hans våldsamma död. Nyckeln till gåtan verkar finnas hos Max Jennings, som nu är försvunnen