Kuba – din personliga reseguide

Här hittar du din nästa bok

Kuba – din personliga reseguide

En mycket bra bok för den som ska resa till Kuba. Innehåller det mesta man vill veta om sitt resmål. Tips innan resan, vad man ska tänka på, visum, packning mm. Ett stort plus är att Kubas historia finns med som ett kapitel. Många bra tips som jag hade stor nytta av. Jag läste boken innan jag åkte, tog den med mig på resan, till mitt resesällskaps glädje. Perfekt att läsa på stranden. Jag hade stor hjälp och glädje av boken på min resa, mycket för att boken är skriven av en kvinna som vistats mycket på Kuba och träffade en man där som följde med till Sverige. Intressant var att läsaren fick följa med lite hur han anpassade sig till Sverige och kulturen här. Ett stort plus är att boken är utgiven i september 2017 och vi reste i november. Alltså färska uppgifter. Boken har även gett mig glädje sen jag kom hem, då jag läst den igen och får aha-upplevelser. Rekommenderas till den blivande Kubaresenären.

Författare: Anna-Carin Bertsdotter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *