Läsordning: Anne-Lie Högberg böcker om Agnes

Här hittar du din nästa bok

Läsordning: Anne-Lie Högberg böcker om Agnes

Böckerna om Agnes är en relationsromanserie om att ta sig ur svåra motgångar. Böckerna är både fängslande och gripande.

Böckerna om Agnes i rätt ordning:

  • Det kommer aldrig mer vara du
  • Väck mig när det är över
  • Innan vi visste allt om varandra

Det kommer aldrig mer vara du

Läsordning: Anne-Lie Högberg böcker om Agnes

Övergiven och med krossat hjärta ska hon ta hand om jobb, barn – och sig själv. Hon tvingas också inse att väninnan inte bara fått Oscar utan även blivit styvmamma till hennes barn.
Samtidigt undrar hon vad hon egentligen känner för Martin, Oscars kompis, som allt oftare finns till hands med starka armar och tröst. Som om inte livet är nog komplicerat träffar hon även Tobias på en resa till Kanarieöarna. Agnes märker snart att det inte lätt att gå vidare när det som inte fick hända just gjort det.
Det kommer aldrig mer vara du är en relationsroman om att gå stark ur motgångar. Och att skillnaden mellan motvind och medvind kan bero på åt vilket håll man står.

Väck mig när det är över

Läsordning: Anne-Lie Högberg böcker om Agnes

Tidigt på julaftonsmorgonen tassar Agnes upp och duschar.
Hon njuter av att vara uppe innan familjen vaknar. När hon känner knutan i bröstet slår hon bort tankarna på att det skulle kunna vara cancer. Hon säger inget till sin man Tobias eftersom hon har fullt upp med att hantera konflikterna mellan tonåringarna i den nybildade familjen. Till råga på allt rasar visionen om en perfekt jul när hon inser att hennes syster bär på en mörk hemlighet.
Väck mig när det är över är en fängslande roman om moderskap, systerskap och om när livet inte blir som man tänkt sig.

Innan vi visste allt om varandra

Läsordning: Anne-Lie Högberg böcker om Agnes

Agnes och familjen har äntligen kommit till ro efter flera år med motgångar. Livet börjar rulla på i ett efterlängtat tempo och alla barnen ser fram emot ett långt sommarlov.

När Vendela flyttar in i huset bredvid blir Agnes motvilligt nyfiken. Trots att hon fortfarande har svårt med tillit till nya bekanta efter Lisas svek, blir de snabbt goda vänner. Och även om middagarna är mysiga, pratstunderna trevliga och alla upptåg som de hittar på roliga, kan Agnes inte skaka av sig känslan av att den nya grannen döljer något.

Men att Agnes själv har egna hemliga tankar och en stor inre oro erkänner hon inte alls förrän det blir ofrånkomligt och allt måste fram i dagsljuset.
När också mamma Gunnel beter sig konstigt och blir alltmer tystlåten, blir hela tillvaron till slut outhärdlig. Återigen snurrar livets hjul snabbare än vad Agnes hinner med och hon försöker förtvivlat lösa problemen som hopar sig. Agnes och systern Cissi blir tvungna att till slut konfrontera sin mor och det visar sig att tystnaden döljer en gåta från det förflutna.
En roman om vänskap, svek, lögner och en gåta. Kan sanningen få dig att förlåta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *