I den här ordningen läser du Jojo Moyes serie livet efter dig

Komplett läsordning för serien livet efter dig av Jojo Moyes

Jojo Moyes tog världen med storm med första boken i serien livet efter dig. Uppföljaren till livet efter dig heter arvet efter dig och den var egentligen inte tänkt att skrivas men fansen nästan krävde en uppföljare och så blev det. Den tredje och sista delen i serien släpptes 15 mars 2018 och heter en andra chans. Här är Jojo Moyes succéserie livet efter dig i rätt ordning.

  • Livet efter dig (2013)
  • Arvet efter dig (2016)
  • En andra chans (2018)

Livet efter dig (2013)

Livet efter dig - läsordning

Louisa Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Louisa bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans.

Här köper du boken

Bokus Adlibris Bookbeat

Arvet efter dig (2016)

Arvet efter dig - läsordning

Louisa tampas med skuldkänslor över att hon inte lyckades förmå Will att fortsätta leva, samtidigt som hon själv ställs inför en hel rad nya utmaningar. Hon lovade Will att våga mer och att leva sitt liv fullt ut. Men hur? Och om man lärt sig att kärleken ibland lämnar en med outsäglig sorg och saknad, vågar man då bli kär igen?

Här köper du boken

Bokus Adlibris Bookbeat

En andra chans (2018)

En andra chans - läsordning

Här köper du boken

Bokus Adlibris

Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret samtidigt som hon och Ambulans-Sam håller sitt distansförhållande levande.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *