Pensionat Pomona

Här hittar du din nästa bok

Pensionat Pomona

Böckerna i bokserien Pensionat Pomona i rätt ordning

Bokserien Pensionat Pomona av Anna Fredriksson handlar om tre generationer kvinnor.

Pensionat Pomona böckerna i rätt ordning

  • Mellan himmel och hav (Del 1)

Mellan himmel och hav

Böckerna i bokserien Pensionat Pomona i rätt ordning

Här köper du boken

Bokus Adlibris Bookbeat (Ljudbok)
 
Mellan himmel och hav är en familjeskildring som utspelar sig på Österlen i Skåne, där landskapet är vidsträckt och ljuset skimrande.
En familj rymmer så många hemligheter. Sally har aldrig fått svar på varför hennes mamma övergav henne när hon bara var tre år, och smärtan över sveket lever kvar över fyrtio år senare. Kanske blir den ännu större eftersom hon själv bara har sporadisk kontakt med sin vuxna dotter Josefin.
En dag får hon ärva ett stort släkthus i barndomens sommarparadis Kivik. Det är där dottern Josefin bor, mitt ute på landsbygden, och Sally bestämmer sig för att lämna allt och flytta till Österlen för att försöka försonas med dottern.
Allt ställs på ända när det visar sig att Sallys mamma också bor i trakten och står sitt barnbarn nära. Något Josefin valt att inte berätta. Djupt skakad möter Sally sin mor, konstnärinnan Vanja – ett excentriskt original som varken vill vidröra sitt förflutna eller ha kontakt med sin dotter.
Sally bestämmer sig för att bli den mamma hon själv aldrig fick. Dessutom tänker hon öppna ett pensionat i sitt ärvda hus: Pensionat Pomona. Läs boken idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *